Miercoles

14


Octubre

2020


Puertas abiertas cursos Junior de 4 a 8 años

Coneix els cursos Junior Yamaha! El dimecres 14 d’octubre a les 17:30 i 18:30h farem 2 classes obertes dels cursos Junior dirigits a nens i nenes de 4 i 5 anys i de 6 a 8 anys.
 
Per a més informació i/o reserva de plaça per a la jornada de portes obertes omple el següent formulari d’inscripció i ens posarem en contacte amb tu per a donar-te reserva d’hora. O si ho prefereixes telefona’ns o envia’ns un whatsapp al 693 004 181.
 
Programes Junior Yamaha de 4 a 8 anys:
JUNIOR MUSIC de 4 a 5 anys
JUNIOR ADVENTURES de 6 a 8 anys
 
Aquests programes estan dissenyats per Yamaha i estan dirigits per a realitzar música en família. Aprofita aquesta ocasió única per a gaudir d’una classe gratis per a viure de primera mà l’experiència del nostre Sistema d’Educació Musical.
 
El Sistema d’Educació Musical de Yamaha comprèn un programa perfectament estructurat que, al llarg de diversos mòduls adaptats al desenvolupament físic i emocional dels nens i nenes, ofereix una formació musical integral amb un enfocament especialment creat, per a potenciar la seva creativitat.
 
Els nens i nenes d’aquestes edats experimenten un període de creixement en l’adquisició de les seves habilitats sensorials. Poden immediatament memoritzar qualsevol so i paraules que escolten per primera vegada. Si s’els exposa a una varietat musical, escoltant, cantant i tocant en aquest moment de les seves vides, adquiriran un sentit de la música fonamental, sòlid i equilibrat. Els programes Junior Yamaha s’adapten segons els nivells de desenvolupament físic, emocional i intel·lectual dels nens i nenes.
 
Objectius dels programes:
-Fomentar la sensibilitat i la creativitat musical a través d’experiències musicals a classe.
-Cantar el que senten, tocar el que canten, llegir el que toquen, utilitzar l’instrument de teclat com a eina d’aprenentatge.
-Amb el temps, per a obtenir un enfocament integral de la música, aprendre els elements bàsics de la música, la melodia, el ritme i l’harmonia.
 
Després d’aquests Programes els nens i nenes avancen al Júnior Extension Course o als Cursos Instrumentals Yamaha.
 
Us esperem (amb reserva prèvia de plaça)!

CONTACTO